Trainingen Teambuilding Nieuw

Doelgroep
Teams tot 14 personen

Praktisch

Last Minute Zomer-Try-Out

 

Over de Muzikale Dialoog
De Muzikale Dialoog is een ontmoetingsplaats voor teams. Een werkvorm waarbij er als vanzelf ruimte ontstaat voor ontmoeten en verbinden. Daarmee is deze vorm van teambuilding een prachtige opstap naar nieuwe teambeleving. Om van daaruit nieuwe stappen te zetten richting gemeenschappelijke hogere doelen!

Een unieke vorm van teambuilding
Wat deze vorm van teambuilding zo bijzonder maakt is de ongekunstelde manier waarop er echte verbinding tussen de teamleden ontstaat. Of teams nu al jaren samenwerken of nog maar net vorm hebben gekregen: de Muzikale Dialoog hernieuwt, verdiept en versterkt de band tussen mensen. Daarmee zijn we dan ook zeer trots op onze unieke vorm van teambuilding. Een vorm die bijdraagt aan het creëren van de dialoog binnen teams.

Je team op toeren
De vorm van teambuilding wordt gekenmerkt door:

  • Echte aandacht voor iedereen
  • Het aanbrengen van verdieping van de onderlinge band tussen mensen
  • Ruimte voor alles wat er mag of moet zijn
  • Een uitdaging tot creatieve samenwerking
  • Versterking van psychologische veiligheid
  • Deelname is voor iedereen mogelijk (bijv. geen muzikaliteit vereist)
  • Humor en plezier

Meer lezen over de Muzikale Dialoog
Over deze bijzondere werkvorm voor teams kun je meer lezen op de website van de Muzikale Dialoog. Deze link brengt je daar naartoe.

Speciaal aanbod
Voordat deze werkvorm vanaf het najaar 2024 voor alle teams beschikbaar wordt, draaien we tot oktober 2024 nog een aantal Try-Outs om ons product nog verder door te ontwikkelen. Wil je jouw team op een mooie manier de zomervakantie insturen of een mooie start geven in de maand september? Dan kun je gebruik maken van dit aanbod tegen een gereduceerd tarief. Informeer vrijblijvend naar dit aanbod en de mogelijkheden. Vermeld in je bericht dan dat je geïnteresseerd bent in de Last Minute Zomer-Try-Out met Korting.

Neem vrijblijvend contact op

038 – 799 799 3
info@dichtopdecijfers.nl

Neem contact op >

Aanmelden