Waar bewaar jij jouw geld?

Datum en tijdstip

Locatie
Dominicanenklooster, Zwolle

Locatie
Dominicanenklooster, Zwolle

Kosten
€ 225,-

Ontdek tijdens deze workshop waar jij jouw geld bewaart: wat heb jij over geld meegekregen en wat heb jij hiermee gedaan? Verrijk jezelf!

Geld kan een mens in beweging zetten, maar vaak zet het ons ook ongemerkt ‘op slot’. Deze training gaat over het bereiken van bewegingsvrijheid in je (financiële) leven.

Aan de hand van de ervaringen van de deelnemers met hun verhouding tot geldzaken werkt ieder voor zich aan vergroting van bewustwording van de mogelijkheden om zijn of haar relatie met geld te verbeteren.

Doel van deze workshop is de eigen (financiële) slagkracht te vergroten door niet langer te streven naar grip op geldzaken, maar door de eerste stap richting (financiële) bewegingsvrijheid te creëren.

Centraal in het werk van Financieel Dichter staan geldzaken en het optimaliseren van bewegingsvrijheid. Hierbij spelen vergroting van zicht op onze (vaak onbewuste) overtuigingen een bron van verrijking. Want bewustwording maakt dat we passende emoties kunnen ervaren bij zaken waarin menigeen zichzelf verliest. De rol van taal speelt in dit proces een belangrijke rol.

Tijdstip van deze workshop: 9:30 uur – 16:00 uur (inloop vanaf 9:00uur)
Inbegrepen: Lunch en drinken gedurende de workshop

Wil je meer weten over deze training? Ik beantwoord je vragen graag!

Neem vrijblijvend contact op

038 – 799 799 3
info@dichtopdecijfers.nl

Neem contact op >

Aanmelden